פרנה מרוקאית לוהטת בליווי : טחינה, קונפי שום, סלסת עגבניות.
סינטה טרייה, שמן זית בלסמי, קונפי שום ועלים טריים.
קיסר , לליק , אורגולה , אנדיב, פרי העונה בליווי ויניגרט הדרים ושקדים מסוכרים .
מלפפון, עגבנייה, בצל, זיתי קלמטה.
חציל לוהט , טחינה הר ברכה, סלסת עגבניות ,ביצה רכה.
עוף מפורק במיני פיתה בצל מותבל,טחינה ועלים.
זוג לחמניות באו במילוי אסאדו מפורק בבישול ארוך עם פטריות ובצל.
דג מוסר ים מוגש מעל ברוסקטה עם גוואקמולי,זרעי עגבנייה ועלים טריים.
250 גרם בקר טרי טחון במקום, מוגש לצד צ'יפס.
250 גרם נתח אנטריקוט ארגנטינאי מובחר ומיושן מוגש בליווי תפודים וקונפי שום .
חזה עוף שלם פרוס לשניצל , איולי צ'ילי , תפודים .
שיפוד קצבים ושומן ליה בליווי פירה
נתח אסאדו על העצם מוגש לציד פירה
200 ג' של פילה בקר בליווי פירה ותפוח אדמה עם רוטב יין.